AANBOD - Waaruit bestaat Coup de Cœur voor de 3de graad?

We ontwikkelen blended leeroplossingen voor Frans in de 3de graad voor de doorstroomfinaliteit en voor de dubbele finaliteit.

  • Voor leerlingen in de richtingen van de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit en sommige richtingen van de domeingebonden doorstroomfinaliteit is er per jaar het leerwerkboek Coup de Cœur DO-DG, met een uitgebreide digitale component op het leerplatform Scoodle.
    Leerlingen beschikken hiermee ook over het e-book van het leerwerkboek, het tijdschrift Cache-Cœur en het naslagwerk Coup de Main. Verder hebben ze ook toegang tot de digitale oefeningen en de chatbot.
  • Voor leerlingen in de meeste richtingen van de domeingebonden doorstroomfinaliteit en alle richtingen van de dubbele finaliteit is er per jaar het leerwerkboek Coup de Cœur DG-D/A, gecombineerd met een sterke digitale component. Die bevat o.m. het naslagwerk Coup de Main, de digitale oefeningen en de chatbot.

Op Scoodle voorzien wij ook materiaal voor de specifieke minimumdoelen voor de richtingen Moderne talen (een- en tweepolig DO), Taal & Communicatiewetenschappen (DG), Taal & Communicatie (D/A), Toerisme (D/A) en Horeca (D/A).

Gerelateerde artikelen

ALGEMEEN - Wat is een blended leeroplossing?ALGEMEEN - Waarom zou ik voor de 3de graad kiezen voor een nieuwe leeroplossing van Plantyn?AANBOD - Welke leeroplossing heb je nodig?INHOUD - Is er ook lesmateriaal voor de specifieke minimumdoelen beschikbaar? INHOUD - Op welke doelen is Coup de Cœur afgestemd? INHOUD - Hoe is een dossier in Coup de Cœur opgebouwd? INHOUD - Wat vinden leerlingen in het naslagwerk Coup de Main? INHOUD Op welke manier kan je het tijdschrift Cache-Cœur inzetten in de doorstroomfinaliteit? DIDACTIEK - Hoe worden leerlingen voorbereid op hoger onderwijs? DIDACTIEK - Hoe worden leerlingen voorbereid op de arbeidsmarkt? DIDACTIEK - Hoe worden leerlingen ondersteund in het leerproces via effectieve didactiek? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerkracht? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerling?