Scoodle Play

Het leukste oefenplatform voor thuis en in de klas! Bij de lessen van De Wiskanjers, De Wiskanjers - IJsbergversie, De Taalkanjers, Wereldkanjers en Casse-Cou vinden jouw leerlingen digitale oefeningen op Scoodle Play.

Ga naar Scoodle Play
resource-not-found

Bekijk de video

Oefenen, oefenen, oefenen

 • 1

  Thuis én in de klas

  Het digitaal oefenplatform Scoodle Play bevat online oefenmateriaal om thuis of in de klas mee aan de slag te gaan. Afhankelijk van de methode, vind je er o.a. gedifferentieerde oefeningen op drie niveaus, voorbereidingstoetsen, oefeningen op woordenschat, een actuaquiz, driloefeningen om de leerstof nog beter te automatiseren ... en zoveel meer!

 • Bekijk de video

  Feedback & belonen

 • 2

  Beloon je klas

  Je kunt je leerlingen belonen voor hun harde werk door extra Scoodles, munten of stickers toe te sturen. Bovendien kun je een persoonlijke boodschap toevoegen of feedback geven die als postkaartje op de locker van je leerlingen verschijnt. Als leerling kun je munten verdienen, badges verzamelen door oefeningen te maken en emoji's uitdelen aan je klasgenoten.

 • Bekijk de video

  Personaliseer & motiveer

 • 3

  Pimp je avatar

  Leerlingen kunnen op Scoodle Play zelf hun avatar uitkiezen, hem aankleden met persoonlijke spullen en eten geven. Zo leren ze hun avatar gezond en gelukkig te houden door slimme eetkeuzes te maken. Tijdens feestdagen zoals Halloween, Kerstmis en Pasen kunnen ze regelmatig thematische kleding en accessoires vinden om hun avatar mee aan te kleden.

 • resource-not-found

  Veilige zoekmachine

 • 4

  (Zelfstandig) informatie opzoeken

  Zijn je leerlingen in een nieuwsgierige bui? Met de geïntegreerde zoekmachine op Scoodle Play (Wizenoze) kunnen je leerlingen (zelfstandig) informatie opzoeken in een beveiligde omgeving. Alle informatie is volledig up-to-date en actueel en de teksten zijn aangepast aan het leesniveau van je leerlingen. Leuke extra: Gebruikers van onze WO-methode Wereldkanjers kunnen de maandelijkse actuakrant ook digitaal lezen in Wizenoze.

 • resource-not-found

  Scoodle Play-ground

 • 5

  Spelen in Play-ground

  Scoodle Play biedt leerlingen toegang tot de ‘Play-ground’, waar ze acht verschillende spelletjes kunnen spelen. Om toegang te krijgen tot deze spelletjes, moeten leerlingen Scoodles inruilen. Dit stimuleert hen om extra hard te oefenen zodat ze meer Scoodles kunnen verdienen en spelletjes kunnen spelen. Bovendien is de Scoodle Play-ground gevestigd in de veilige Scoodle Play-omgeving, wat extra gemoedsrust biedt aan leerkrachten en ouders.

 • Mijn leerlingen vinden de avatars ge-wel-dig! Ze oefenen extra voor meer Scoodles om de avatar gelukkig en gezond te houden.

  Leerkracht Jonas V.

  resource-not-found

  Veelgestelde vragen over Scoodle Play

  Hoe ga ik van start met Scoodle Play?

  icon

  Hoe werkt het beloningssysteem?

  icon

  Hoe werkt de Scoodle Play-ground?

  icon

  Jouw regioverantwoordelijke

  Heb je een vraag? We helpen je graag!

  resource-not-found

  Contacteer jouw regioverantwoordelijke

  Jouw regioverantwoordelijke staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over ons lesmateriaal voor het basisonderwijs.

  Contacteer je regioverantwoordelijke