Home   Volwassenenonderwijs   NT2     DURF!

NT2

DURF!

Nederlands spreken en schrijven

Richtgraad 1

icon Flexibele modulaire aanpak
icon Motiverende leerervaring
icon Gedifferentieerd oefenen
resource-not-found

Troeven

DURF!

In september lanceren we DURF! 1.1, gevolgd door 1.2 eind december. Zo kan elke cursist zich voorbereiden op de NT2-test. DURF! biedt een leerwerkboek aan met een complementair digitaal luik.

Flexibele modulaire aanpak

Op basis van de specifieke noden van je cursisten bepaal je zelf welke onderdelen van de leeroplossing je inzet. Deze flexibele aanpak laat toe snel in te spelen op de veranderende behoeften in de dagelijkse klaspraktijk.

Motiverende leerervaring

Relevante inhoud binnen een hedendaagse context, activerende werkvormen en een heldere structuur motiveren de cursisten om actief deel te nemen aan het leerproces én zorgen ervoor dat ze de toepasbaarheid van wat ze leren meteen ervaren. Handige tips moedigen aan hun eigen leerproces vorm te geven en verder te ontwikkelen. Zo stimuleer je je cursisten om te groeien en succeservaringen op te doen.

Gedifferentieerd oefenen

De gedifferentieerde aanpak van DURF! is afgestemd op de diverse noden van de cursisten, wat hun betrokkenheid verhoogt. Cursisten worden uitgedaagd op hun eigen niveau en maken de oefeningen op hun eigen tempo. Dit ondersteunt het zelfstandig leren, verhoogt de motivatie en zorgt voor een betere opvolging van het leerproces.

resource-not-found

NT2

Ontdek DURF!

DURF! van Plantyn is een nieuwe leeroplossing NT2. Als docent speel je een cruciale rol bij het begeleiden van cursisten naar succes. DURF! ondersteunt jou hierbij.

resource-not-found

Blog

Meer differentiëren bij NT2 zonder extra werk, kan dat? In dit blogartikel delen NT2-docenten en -coördinatoren hun eigen ervaringen.

Veelgestelde vragen over DURF!

Hoe ziet het aanbod van DURF! eruit?

icon

Wanneer kan ik met DURF! aan de slag?

icon

Wat is de essentie van DURF!?

icon

Vragen & contact

Heb je een vraag? Ik help je graag!

resource-not-found

Nico Salens

Heb je vragen over ons aanbod voor het volwassenenonderwijs? Ik adviseer je graag!

[email protected]
Kom DURF! ontdekken