Home   Secundair onderwijs   Engels     Contact

Secundair Onderwijs

Contact

Kennis als basis van alles

3de graad

icon Effectieve en efficiënte differentiatie
icon Flexibiliteit voor jou als leerkracht
icon Domeinspecifiek werken ter voorbereiding op de toekomst
resource-not-found

Troeven

Contact 3de graad

Contact biedt zowel voor de doorstroomfinaliteit als voor de dubbele finaliteit een activerend leerwerkboek, telkens met een complementair digitaal luik.

Doorblader de methodefolder

Effectieve en efficiënte differentiatie

Contact bevat adaptieve leerpaden, een drilmodule voor woordenschat (SlimStampen) en biedt domeinspecifiek materiaal aan. Via iContact, een tijdschrift met domeinspecifieke teksten, leren leerlingen in de D-finaliteit complexe inhoud te verwerken. Voor de specifieke minimumdoelen voorzien we extra materiaal dat je geïntegreerd kan inzetten.

Flexibiliteit voor jou als leerkracht

Werk je in de klas liefst op papier of ga je voor een mix van papier en digitaal? Met onze blended leeroplossingen geef je les op jouw manier. Binnen de D-finaliteit kies je bovendien zelf in welke volgorde je de leerstof behandelt. Als leerkracht kan jij flexibel met deze structuur aan de slag. Zo is er ruimte om eigen materiaal toe te voegen dat aansluit bij de thema's.

Domeinspecifiek werken ter voorbereiding op de toekomst

Met Contact werk je met domeinspecifiek materiaal binnen de domeinen Economie en organisatie, Maatschappij en welzijn, STEM en Taal & cultuur. Via een digitaal tijdschrift (DO-DG) of via vakspecifieke teksten en woordenschat (D/A) bereiden leerlingen zich voor op hoger onderwijs of de arbeidsmarkt.

Online Plantyn Beleefsessies 2023

Tijdens de Online Plantyn Beleefsessies krijg je aan de hand van webinars, inkijkmateriaal, getuigenissen … een duidelijke kijk op ons aanbod aan blended leeroplossingen voor jouw vak(ken).

resource-not-found
resource-not-found

We bieden twee leerwerkboeken per leerjaar aan:

  • Een leerwerkboek voor de richtingen in de domeinoverschrijdende doorstroomfinaliteit en de richting Taal- en Communicatiewetenschappen in de domeingebonden doorstroomfinaliteit. Bekijk de inhoudsopgaven

  • Een leerwerkboek voor de richtingen in de domeingebonden doorstroomfinaliteit en de richtingen in de dubbele finaliteit. Bekijk de inhoudsopgaven

resource-not-found

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van je vakgebied

Ben je graag als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied Engels? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in

Digitaal leerplatform

Scoor met Scoodle

Scoodle is de digitale totaaloplossing van Plantyn, waar de leerkracht en de leerling centraal staan.

Ontdek alles over Scoodle

Eenvoudige leerlingenlogin

Je leerling logt met zijn Smartschoolaccount in op Scoodle: geen extra stappen meer tijdens het registratieproces.

Materiaal automatisch zichtbaar

Je leerling hoeft geen lesmateriaal meer te activeren. Nodig hem uit in je Scoodle-klas en al het digitale materiaal bij je methode staat automatisch klaar.

Connectie met Skore

Geef je een opdracht aan een leerling, een klas, een deel van een klas …? Dan kan je de resultaten daarvan doorsturen naar Skore.

Vragen & contact

Heb je een vraag? We helpen je graag!

resource-not-found

Bezoek onze contactpagina.

Hier vind je antwoorden op al jouw vragen en een overzicht van de regioverantwoordelijken.

Contacteer ons