Home     Over ons

Over ons

Onze missie? Scholen en onderwijsprofessionals faciliteren in hun job, leerkrachten comfort bieden bij het lesgeven en ervoor zorgen dat leerlingen hun competenties optimaal kunnen ontwikkelen. En jij kunt ons daarbij helpen!

plantyn corporate manifest generic-media-big

Je kent ons al, dat weten we zeker: tijdens je schooltijd zaten er in je boekentas ook boeken van onze uitgeverij. Plantyn is al meer dan 70 jaar een van de belangrijkste educatieve uitgevers in België. Wij maken en verdelen leermiddelen voor alle vormen van (regulier) onderwijs en bieden de onderwijswereld digitale oplossingen voor schooladministratie (www.informat.be) en educatieve software (www.scoodle.be).

Plantyn is een onderdeel van Infinitas Learning, een Europese speler die het onderwijsveld in Nederland, Zweden en België voorziet van educatief lesmateriaal, met een sterke digitale focus. Het hoofdkantoor van Plantyn bevindt zich in Berchem (The Link2, Posthofbrug 6-8, bus 3). Wij zijn zowel actief in Vlaanderen als in het Franstalig landsgedeelte.

Op 9 juni 2021 kwam Infinitas Learning, het moederbedrijf van educatieve uitgeverijen Plantyn (België), Noordhoff (Nederland) en Liber (Zweden), in handen van het Nederlandse familiebedrijf en participatiemaatschappij NPM Capital. De strategie voor de toekomst is om verder te investeren in digitale producten met een focus op de ontwikkeling van gepersonaliseerde leeroplossingen voor leerlingen en leerkrachten en het stimuleren van de internationale groei van Infinitas in Europa. Lees meer .

Plantyn belooft …

1
LEER
  • ... een partner te zijn voor jou, de leerkracht, door samen efficiënte leermethodes te maken waarin we voluit inzetten op optimaal leerrendement, op diversiteit, op differentiatie, op remediëring en op zorg.

2
LEEF
  • ... een ruggensteun te zijn voor jou, leerkracht alsook iedereen verbonden aan een school, door handige administratie- en planningstools waardoor jij kan focussen op stressvrij werken en optimaal kan genieten van het leven!

3
BELEEF
  • ... een motivatie te zijn voor je leerlingen door een fun digitaal leerplatform, relevantie en innovatie in onze boeken, handleidingen en digitaal, om van elk leermoment een beleving te maken.

Vragen & contact

Heb je een vraag? We helpen je graag!

resource-not-found

Bezoek onze contactpagina.

Hier vind je antwoorden op al jouw vragen en een overzicht van de regioverantwoordelijken.

Contacteer ons