Auteur worden bij Plantyn

Achter elke leeroplossing van Plantyn zit een auteursploeg: een team van meerdere leerkrachten. Zij maken ons lesmateriaal nog sterker. Ook jouw praktijkervaring kan ons helpen. Kriebelt het om je steentje bij te dragen? Laat het ons weten.

Ben je leerkracht? En wil je net als Caroline, Veerle en Wouter meewerken aan onze leermethodes? Word auteur bij Plantyn en geef onze educatieve leeroplossingen mee vorm.

Waarom auteur worden bij Plantyn?

Je twijfelt nog om auteur te worden? Dat is nergens voor nodig. Heel wat andere leerkrachten gingen je al voor. Wat hen over de streep trok? Naast bijverdienen als leerkracht horen we deze argumenten het vaakst:

Word auteur

Je wil graag impact maken

Je drukt je stempel niet alleen op je eigen leerlingen of het lesmateriaal dat je gebruikt, maar op het onderwijs van een hele generatie.

Je blijft voortdurend bijleren

Je krijgt beter zicht op de leerplandoelen en eindtermen. Je ontdekt ook veel nieuwe werkvormen. Handig als je voor de klas staat.

Je kan brainstormen met collega-auteurs

Als auteur werk je nauw samen met meerdere collega-auteurs. Je kan uitdagingen aankaarten en krijgt waardevolle feedback van collega’s.

Veelgestelde vragen

Kan elke leerkracht auteur worden?

icon

Moet ik mijn job opzeggen om auteur te worden?

icon

Wat houdt auteur zijn juist in?

icon

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken als auteur?

icon

Hoe word ik betaald?

icon

Kan ik als auteur van thuis uit werken?

icon

Ja, ik wil Plantyn auteur worden!

Ben je leerkracht basis- of secundair onderwijs en wil je graag meewerken aan één van onze leermethodes? Super! We zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde auteurs. Engageer je via de knop hieronder:

resource-not-found

Word auteur

Kies de omschrijving die bij je past.