Home   Secundair onderwijs     Scoodle

Scoodle

Deze handige digitale totaaloplossing geeft je als leerkracht de nodige ondersteuning om vlot les te geven aan meerdere klassen. Zoveel meer dus dan de online versie van je (werk)boek!

Ga naar Scoodle
resource-not-found

Zoveel meer dan de online versie van je (werk)boek

Scoor met Scoodle

 • 1

  Voorbereiden, inoefenen en evalueren

  Volg leerlingen makkelijk op en stuur bij op basis van een eigen selectie beschikbare opdrachten. Geef je een opdracht aan een leerling, een klas, een deel van een klas …? Dan kan je de resultaten daarvan doorsturen naar Skore.

 • 2

  Digitaal leerkrachtenmateriaal

  Met het leerkrachtenmateriaal ondersteunen we je zowel inhoudelijk (e-book/bordboek,handleiding, evaluatiemateriaal, ondersteunend materiaal …) als praktisch-organisatorisch (jaarplan en koppeling met de leerplandoelen).

 • 3

  Materiaal automatisch zichtbaar

  Je leerling hoeft geen lesmateriaal meer te activeren. Nodig hem/haar uit in je Scoodle-klas en al het digitale materiaal van de leeroplossing staat automatisch klaar.

 • Online Plantyn Beleefsessies 2024

  Tijdens de Online Plantyn Beleefsessies krijg je aan de hand van online infosessies, inkijkmateriaal, getuigenissen … een duidelijke kijk op ons aanbod aan blended leeroplossingen voor jouw vak(ken).

  resource-not-found

  Aanpasbare lesopbouw

  Als leerkracht wil je de motivatie en het leerrendement van leerlingen optimaliseren door de lesopbouw af te stemmen op hun noden en talenten. Met deze nieuwe functionaliteit in Scoodle (vanaf september 2023) kan je gemakkelijk de volgorde en zichtbaarheid van digitale lesinhouden aanpassen. Hoe? Bekijk de video.

  Adaptieve leerpaden


  Vanaf het derde leerjaar maken adaptieve leerpaden deel uit van een heel aantal van onze methodes.

  Deze video legt uit hoe dit in zijn werk gaat en waarom dit een meerwaarde is in het leerproces van je leerlingen. We nemen de leeroplossing voor het vak wiskunde als voorbeeld.

  resource-not-found

  Resultatendashboard

  Op Scoodle kunnen leerlingen vrij oefenen op 3 niveaus of adaptieve leerpaden. De resultaten hiervan, maar ook van taken, kan jij als leerkracht opvolgen en bijsturen waar nodig. Je vindt ze in het resultatendashboard op Scoodle.

  SlimStampen

  SlimStampen is een adaptief oefenprogramma om optimaal feitenkennis te verwerven, zoals woordenschat voor Frans en Engels, of de naamgeving bij de elementen voor chemie.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over ons lesmateriaal? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Schrijf je in

  Veelgestelde vragen over Scoodle

  Waar vind ik als leerkracht een code voor Scoodle?

  icon

  Waar vinden mijn leerlingen de code voor Scoodle?

  icon

  Hulp nodig?

  resource-not-found

  Naar de support pagina

  Ik ben leerkracht

  Je vindt hier de antwoorden op al jouw Scoodle-vragen.

  resource-not-found

  Naar de support pagina

  Ik ben leerling

  Je vindt hier de antwoorden op al jouw Scoodle-vragen.