Scoodle Track

Scoodle Track is een compleet digitaal platform, handig voor iedereen op jouw school.

Ontvang meer informatie
resource-not-found

In een notendop

De voordelen

Je krijgt inzicht in je klassen en leerlingen én bewaart alle info op één centrale plaats. Gemakkelijk, snel en flexibel!

Lees meer

Vier modules

Met Scoodle Track krijg je een gestructureerde en flexibele oplossing die bestaat uit geïntegreerde modules die de noden van scholen behandelen. Je krijgt toegang tot de modules agenda, zorg, evaluatie en rapporten en communicatie.

Op maat

Met Scoodle Track krijg je een optimale ondersteuning van het zorgbeleid op jouw school, heldere overzichten op klas- en leerling niveau, evaluatie op maat en de mogelijkheid om op een snelle en eenvoudige manier berichten te sturen naar ouders.

Begeleiding bij de opstart

Alle klasgegevens ingevoerd? Check! Toegang tot alle modules? Check! Koppeling in orde? Check! Jouw digitale hulplijn zorgt voor een vliegende start.

Wist je dat … er een automatische koppeling is met Informat?

Dit zorgt voor een nog eenvoudigere uitwisseling van contactgegevens, klaswissels, in- en uitschrijvingen …

Module

Zorg

 • 1

  Met de Zorgmodule van Scoodle Track behoud je een helder overzicht op zowel klas- als leerlingniveau. Deze module biedt een geïntegreerde zorgpiramide, uitgebreide klasscreenings en een op maat gemaakte zorgtijdlijn. Hiermee beschik je over alle tools die je nodig hebt om moeiteloos je klas te screenen en op gepaste wijze te ondersteunen.

 • resource-not-found

  Module

  Evaluatie & Rapporten

 • 2

  Pas de rapporten aan volgens de unieke visie van jouw school met behulp van de Evaluatie en Rapportenmodule. Met volledig flexibele lay-outs kun je rapporten op maat samenstellen, volledig afgestemd op jouw school.

 • Module

  Agenda

 • 3

  Met de Agenda van Scoodle Track heb je al je lesvoorbereidingen binnen handbereik. Vul eenvoudig je agenda aan met lesfiches en thema's, en deel deze moeiteloos met collega's of druk ze af. De Agenda ondersteunt jou bij het opvolgen van je klas door differentiatie, het maken van doelenrapportages en biedt zelfs een handige themaplanner.

 • resource-not-found

  Module

  Communicatie

 • 4

  In Scoodle Track faciliteert de Communicatiemodule moeiteloze uitwisseling van berichten tussen collega's, en geeft deze je de mogelijkheid om berichten en zelf rapporten naar ouders te versturen. Koppel meerdere e-mailadressen aan één leerling, zodat je gemakkelijk alle relevante partijen kunt bereiken en betrekken.

 • Veelgestelde vragen over Scoodle Track

  Kan de zorgvisie van mijn school in Scoodle Track?

  icon

  Kan je als school zelf bepalen hoe het rapport er zal uitzien in Scoodle Track?

  icon

  Kan ik ook alleen de zorg- of rapportenmodule gebruiken?

  icon

  Jouw regioverantwoordelijke

  Heb je een vraag? We helpen je graag!

  resource-not-found

  Contacteer jouw regioverantwoordelijke

  Jouw regioverantwoordelijke staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over ons lesmateriaal voor het basisonderwijs.

  Contacteer je regioverantwoordelijke