Home   Lager onderwijs     Schoolagenda

Ontdek de Plantyn-agenda's voor het lager onderwijs

De Plantyn-agenda's zijn de ultieme planningstools voor schoolse én buitenschoolse activiteiten. Organiseer en plan moeiteloos met onze veelzijdige agenda's!

resource-not-found

1ste t.e.m. 6de leerjaar

Goeiedagenda

 • 1

  Functionele aanpak

  Er is veel ruimte voor planning, het noteren van taken en lessen en communicatie met de ouders. De kleurrijke en gestructureerde pagina’s maken het een fijne ervaring voor iedere leerling.

 • 2

  Met tips rond leren leren en welbevinden

  Grote focus op de actualiteit (bv. de Week tegen Pesten), feestdagen, periode van het jaar en bevat boordevol tips rond leren leren, lichamelijk en sociaal welzijn. Zo worden je leerlingen zich bewuster van hun lichaam, hun gevoelens en hun leerstijlen.

 • 3

  Digitale tool om de agenda verder te personaliseren

  Een digitale tool is de perfecte aanvulling op de papieren schoolagenda’s. Je kunt hem perfect gebruiken voor communicatie met de ouders én leerlingen kunnen hun schoolagenda ermee personaliseren.

 • resource-not-found

  Een handige planningstool

  Mijn Schoolagenda

 • 1

  Duidelijke structuur

  De overzichtelijke weekpagina's hebben een duidelijke structuur voor huiswerk per vak en een helder overzicht van mee te brengen zaken.

 • 2

  Aandacht voor communicatie met de ouders

  Ideaal voor ouders om op de hoogte te blijven van de planning van hun kinderen voor schoolse en buitenschoolse activiteiten.

 • 3

  Digitaal bordboek

  Beschikbaar op Scoodle: lerarenkit met digitaal bordboek waarmee jij, als leerkracht, kan demonstreren hoe je leerlingen de agenda moeten invullen.

 • Digitale totaaloplossing voor het lager onderwijs

  Scoor met Scoodle

  Scoodle is de digitale totaaloplossing van Plantyn, waar de leerkracht en de leerling centraal staan.

  Ontdek alles over Scoodle

  Digitaal lesmateriaal

  Scoodle is jouw digitale boekentas! Je vindt hier al je digitaal lesmateriaal zoals bordboeken, handleidingen, kopieerbladen ... en veel meer!

  Agenda met lesfiches

  De lesfiches zijn automatisch gekoppeld aan de leerplandoelen van jouw net (ZILL, GO! en OVSG) en zijn makkelijk aanpasbaar en aan te vullen met eigen materiaal.

  Schoolzorgsysteem

  Met Scoodle Track krijg je toegang tot de modules agenda, zorg, rapporten en communicatie. Ideaal om een beter inzicht te krijgen in de evolutie van jouw klas.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven over ons lesmateriaal? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Schrijf je in

  Jouw regioverantwoordelijke

  Heb je een vraag? We helpen je graag!

  resource-not-found

  Contacteer jouw regioverantwoordelijke

  Jouw regioverantwoordelijke staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over ons lesmateriaal voor het basisonderwijs.

  Contacteer je regioverantwoordelijke