Home     Informat

Informat

De totaaloplossing voor uw schooladministratie in het basis-, secundair en het hoger onderwijs. Ontdek hieronder onze pakketten op uw maat

Vereenvoudig je schooladministratie

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw administratie op school? Ontdek wat Informat voor u kan betekenen.

resource-not-found

 • 1

  Een solide basis voor uw school met Informat Start

  Beheer eenvoudig leerling- en personeelsgegevens online. Verwerk afwezigheden snel en nauwkeurig en communiceer digitaal met ouders. Onderbouw ten slotte uw beleid met objectieve data over uw personeel. Automatisch beschikbaar in uw Informat Start.

 • resource-not-found

 • 2

  Uw volledige administratie in één pakket: Informat Plus

  Registreer moeiteloos afwezigheden en verbruik van leerlingen en maak daarbij makkelijk en correct schoolrekeningen aan. Faciliteer vlotte online betalingen van schoolartikelen binnen een overzichtelijke shop. Vereenvoudig boeken bestellen voor ouders via het ouderportaal en ondersteun uw personeelsbeleid met objectieve data binnen uw Informat Plus-pakket.

 • resource-not-found

 • 3

  Inzicht in gegevens over personeel & leerlingen met Beleidswijzer

  Met Beleidswijzer beschikt u over een instrument dat vorm geeft aan de grote hoeveelheid data die in uw school (en scholengemeenschap) verzameld wordt. Dit overzicht stelt u in staat om met 1 muisklik dankzij overzichtelijke dashboards inzicht te krijgen in gegevens over personeel en leerlingen. Op die manier kunt u uw buikgevoel onderbouwen met objectieve data.

 • Ben jij een Codi of AD? Jaarlijks organiseren we voor het professioneel lerend netwerk voor Codi's en AD's een reflectiedag rond een actueel thema in het onderwijs.

  Plantyn Academy

  Volg onze opleidingen over schooladministratie via Plantyn Academy.

  resource-not-found
  resource-not-found

  Vragen & contact

  Heb je een vraag? We helpen je graag!

  resource-not-found

  Bezoek onze contactpagina.

  Hier vind je antwoorden op al jouw vragen en een overzicht van de regioverantwoordelijken.

  Contacteer ons