29 september 2021

Plantyner in de kijker: Sabah Krim

Secundair Onderwijs

Plantyner in de kijker Sabah

Het zonnetje in huis? Dat is Sabah - haar naam betekent trouwens letterlijk ‘ochtend’ in het Arabisch. Al zou het net zo goed ‘planner’ kunnen betekenen. Want in plannen is de goedlachse mama een kei! Thuis beheert ze de agenda voor het hele gezin, bij Plantyn coördineert ze al 4 jaar een vlotte klantendienst. En als Sabah even aan de drukte wil ontsnappen? Dan stapt ze in haar auto en vertrekt op roadtrip!

Een ‘controlefreak’ zou Sabah zichzelf nog net niet noemen. Maar als servicemanager houdt ze toch graag de touwtjes stevig in handen! Ze is diensthoofd van de Helpdesk en Klantendienst en zorgt voor een efficiënte en aangename aftersales-opvolging. En thuis neemt ze de planning van haar man en tienerdochters voor haar rekening. Behalve in september! Dan zijn de drie dames jarig en mag de vader des huizes hen eens in de watten leggen.

Daarnaast vindt Sabah nog tijd om de connectie met haar Marokkaanse roots te versterken door het Arabisch schrift te leren. Én ze engageert zich binnen de schoolraad van een Mechelse middelbare school. Haar uitlaatklep? Met het gezin op roadtrip trekken! De bestemming hoeft niet helemaal vast te liggen, de rust vindt ze onderweg.