21 januari 2022

Plantyner in de kijker: Evelyne Willocx

Uitgeverij Plantyn

Plantyner in de kijker: Evelyne Willocx

Maak kennis met digital marketeer Evelyne Willocx. Ook wel bekend als foodie en sfeermaker op kantoor!

Aan enthousiasme geen gebrek bij digital marketeer Evelyne. Deze digital marketeer houdt van informeel contact en is vaak de eerste om een teamlunch of -building op poten te zetten. Ze omschrijft haar job aan de hand van vijf woorden: zichtbaarheid, vindbaarheid, website, analyse en data.

Zichtbaarheid

Aan de hand van de website, nieuwsbrieven, blogartikels en video’s proberen Evelyne en haar marketingcollega’s leerkrachten online te bereiken en informeren. Hoe meer zichtbaarheid, hoe beter.

Vindbaarheid

Natuurlijk willen ze dat al die online content, producten en methodes makkelijk te vinden zijn. Zo krijgen leerkrachten snel de info die ze nodig hebben. Idealiter geldt: wie zoekt op Google, die vindt Plantyn!

Website

Hoera, de nieuwe website van Plantyn blaast één kaarsje uit! In samenwerking met Infinitas Learning gaven Evelyne en co de oude website en webshop een flinke upgrade. 

Analyse & data

Door het bezoekersgedrag op de website in kaart te brengen en te analyseren, kan Evelyne de juiste conclusies trekken om de site te optimaliseren en online campagnes bij te sturen. Meten is weten!

Hoe ziet haar werkdag eruit?

Een typische werkdag? Die bestaat voor Evelyne niet. Alhoewel … één ding staat vast: elke werkdag begint met een cappuccino!

Bij voorkeur gaat de rest van Evelynes dag door op kantoor, waar ze altijd even de tijd om de lopende digitale campagnes op te volgen. A.k.a. resultaten checken en conclusies trekken.

Is Evelyne niet druk in de weer met mails of campagnes, dan is de kans groot dat ze in een (online) meeting zit. Zo is ze in deze periode volop bezig met de voorbereidingen voor de Online Plantyn Beleefsessies, waarvoor ze regelmatig met collega’s overlegt.

Vind je Evelyne niet terug aan haar bureau? Check dan even welke dag het is: in niet-coronatijden verzamelt ze één dinsdag per maand al haar marketingcollega’s voor een uitgebreide lunch!

Ook zin om je voetjes onder tafel te schuiven bij Evelyne en haar collega’s? Bekijk dan hier onze vacatures.

Bekijk onze vacatures