INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect gezorgd voor differentiatie?

In Let’s Connect hebben we een differentiatietraject geïntegreerd in elk hoofdstuk.

Op regelmatige momenten vragen we leerlingen om in te schatten hoe de voorgaande opdrachten verlopen zijn met een handig zelfevaluatierooster. Op basis van hun inschaling worden ze doorverwezen naar de juiste startoefening in de REconnect.

De REconnect is het differentiatieluik in elk hoofdstuk dat oefeningen op verschillende niveaus bevat. De concrete aanpak is afgestemd op het leerlingenprofiel en is anders in de uitgaven voor de doorstroomfinaliteit dan in die voor de dubbele finaliteit. Bekijk zeker de webinar om hier meer info over te krijgen!

We zetten het differentiatietraject verder online, met adaptieve leerpaden per hoofdstuk en een drilmodule voor woordenschat.

Gerelateerde artikelen

AANBOD - Wordt Let's Connect voor de 2de graad aangepast i.f.v. de nieuwe minimumdoelen?AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de doorstroomfinaliteit? AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de dubbele finaliteit? AANBOD - Kunnen we het boek voor de dubbele finaliteit ook gebruiken in de domeingebonden doorstroomfinaliteit? INHOUD - Wat zijn de ZIP-folders in Let’s Connect voor de domeingebonden doorstroomrichtingen?INHOUD - Hoe ondersteunt Let’s Connect in het bereiken van de verschillende cesuurdoelen?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor feed-up/feedback/feed-forward?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor evaluatie?