INHOUD - Hoe ondersteunt Let’s Connect in het bereiken van de verschillende cesuurdoelen?

Cesuurdoelen Moderne talen

In de lerarenkit van de uitgaven voor de domeinoverschrijdende doorstroom wordt extra materiaal aangeboden waarin de cesuurdoelen voor deze studierichting verwerkt worden.

Dit materiaal kan geïntegreerd ingezet worden conform de visie van de modernisering.

 

Cesuurdoelen Taal & Communicatie, Toerisme en Horeca

In de lerarenkit van de uitgaven voor de dubbele finaliteit wordt extra materiaal voor deze studierichtingen aangeboden. Het extra materiaal is opgebouwd rond de cesuurdoelen en beroepskwalificaties voor deze richtingen.

Dit materiaal kan geïntegreerd ingezet worden conform de visie van de modernisering.

Gerelateerde artikelen

AANBOD - Wordt Let's Connect voor de 2de graad aangepast i.f.v. de nieuwe minimumdoelen?AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de doorstroomfinaliteit? AANBOD - Welke uitgaven van Let’s Connect zijn er voor de dubbele finaliteit? AANBOD - Kunnen we het boek voor de dubbele finaliteit ook gebruiken in de domeingebonden doorstroomfinaliteit? INHOUD - Wat zijn de ZIP-folders in Let’s Connect voor de domeingebonden doorstroomrichtingen?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor feed-up/feedback/feed-forward?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect aandacht voor evaluatie?INHOUD - Op welke manier is er in Let’s Connect gezorgd voor differentiatie?