Codi's voor codi's

Netwerk voor coördinerende directeurs

Codi's voor codi's reflectiedag uitstel 2

Deze reflectiedag stond gepland op 19 november 2021. Helaas kregen we het bericht dat omwille van een politioneel besluit te Brussel (met aangescherpte coronamaatregelen), de capaciteit verlaagd werd. Om het netwerk van coördinerende directies zo maximaal mogelijk te ondersteunen en om jou ten volle de gelegenheid te geven tot netwerken, hebben we besloten de reflectiedag te verplaatsen naar woensdag 23 februari 2022.

Het netwerk codi's voor codi's is enkele jaren geleden ontstaan uit een unieke niveau- en netoverschrijdende samenwerking tussen enkele coördinerende en algemene directeurs met de gewaardeerde medewerking van het departement Onderwijs en Vorming en de logistieke ondersteuning van Plantyn.

Codi's voor Codi's is helemaal terug

Reflectiedag

We hebben elkaar even moeten missen maar daar komt verandering in. Tijdens onze reflectiedag kunnen we elkaar weer live begroeten, bijpraten, van gedachten wisselen en heel wat opsteken van elkaars ervaringen.

Thema

Programma

Praktisch

>

Thema: leerachterstand

Corona heeft voor kansen gezorgd maar de hele samenleving, en dus ook het mooie Vlaamse onderwijslandschap, is wel vol in de flank getroffen. Vandaag staan we dicht bij het ‘oude normaal’ en zien we dat heel wat leerlingen nu met leerachterstand geconfronteerd worden. Wat kan je daaraan doen? Hoe moet je dat doen? Kan datawerking daarbij een hulp zijn?

Waar kunnen coördinerend directeurs hun collega’s helpen?

Dat wordt het thema voor onze Reflectiedag . Het wordt, dat hopen we tenminste, een reflectiedag zoals weleer: met boeiende sprekers, interessante discussiegroepen en heel wat materiaal om mee aan de slag te gaan.