Home   Klantenservice   Basisonderwijs   Kleuteronderwijs   GoRemi

Inloggen op de GoRemi-app

In dit artikel leer je hoe de GoRemi-app werkt. GoRemi is de opvolger van de Kid'i-app.

GoRemi is beschikbaar voor de volgende titels:

  • Doremi
  • Doremini
  • Leesknuffel
  • Straaltaal
  • Sterretjes aan de hemel
  • Klap Klap
  • Welkom
  • Riki Rekenrups

Ter info: de app is beschikbaar op IOS (Apple App Store) en Android (Play Store), maar enkel te installeren op een tablet (dus niet op GSM of PC).

Stap 1: Open de app

Nadat je GoRemi hebt geïnstalleerd op de tablet (via de Apple App Store of Play Store), open je hem door op het icoon te klikken.

Eénmalig moet je de taal van de app kiezen.

Stap 2: Maak een account aan.

Klik daarvoor op 'Maak een account'.

Selecteer of je een 'ouder' of 'begeleider' bent. Ouders kunnen hun kinderen benoemen in de app. We gaan in dit voorbeeld verder als ouder.

Geef voornaam, naam, emailadres en een zelfgekozen wachtwoord in.​ Selecteer daarna ‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden' en Selecteer (optioneel) ‘Averbode mag mij contacteren voor marketing doeleinden’. Klik daarna op 'Volgende'.

Geef de naam in van je kind en ook de geboortedatum.​ Je kunt meerdere kinderen ingeven, maar de kinderen kunnen niet apart inloggen in de app.

Je krijgt een bevestiging dat je account is aangemaakt en ontvangt een bevestigingsmail. Klik op 'Start!' om van start te gaan.

Stap 3: Activeer je materiaal

Geef hieronder jouw activatiecode in om betalend materiaal te activeren of sluit dit venster om te bladeren door het gratis demomateriaal. 

Om toegang te krijgen tot de app, vind je een unieke code gedrukt op nummer 2 van het tijdschrift. Deze code is een jaar lang geldig en biedt tevens toegang tot vorige jaargangen van de tijdschriften.

 

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.