INHOUD - Zijn er taken en/of BZL-opdrachten beschikbaar voor leerlingen?

  • Met Geoproof voorzien we extra oefenkansen in het activerend boek. Die kunnen in de klas verwerkt worden, maar evengoed kan je die inzetten als opdracht voor thuis of zelfs als evaluatie.
  • Polaris voorziet verschillende werk- en groeperingsvormen om dezelfde doelen te bereiken. Zo zijn er werkvormen die klassikaal, als groepswerk of individueel kunnen worden ingezet.
  • Met de online verwerking op maat van de verschillende doelgroepen en de aardewerken bouwt Polaris differentiatie in: op basis van interesse, moeilijkheidsgraad, medium, brontype …
  • Er zijn ook storymaps. Dat zijn digitale routes die je ook kan inzetten voor zelfstandig werk.
  • Op het Scoodle-platform kun je als leerkracht taken klaarzetten voor een leerling of een klas. Het opvolgen van de taken doe je via een overzichtelijk resultatendashboard.

Gerelateerde artikelen

ALGEMEEN - Wat is een blended leeroplossing?ALGEMEEN - Waarom zou ik voor de 3de graad kiezen voor een nieuwe leeroplossing van Plantyn?ALGEMEEN - Op welke doelen is Polaris afgestemd? DOELGROEP - Voor welke richtingen is Polaris bedoeld? AANBOD - Waaruit bestaat het blended aanbod van Polaris voor de doorstroomfinaliteit? AANBOD - Waaruit bestaat het blended aanbod van Polaris voor de dubbele finaliteit? AANBOD - Waarom een activerend leerboek voor Polaris? INHOUD - Wat is er nieuw ten gevolge van de nieuwe onderwijsdoelen? INHOUD - Welke leerinhouden komen aan bod in Polaris 6?INHOUD - Op welke manier worden de STEM-doelstellingen gerealiseerd? INHOUD - Zijn er suggesties en uitwerkingen van excursie meegenomen? INHOUD - Hoe is GIS geïntegreerd in Polaris? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerlingen? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerkracht? DIDACTIEK - Hoe worden leerlingen ondersteund in het leerproces via effectieve didactiek?