Hoe moet ik aan de slag met wereldoriëntatie vanaf september 2024?

In juni 2024 worden de tijdschriften van Open Wereld 2.0 voor de laatste keer uitgebracht. Vanaf schooljaar 2024-2025 kun je daarom overschakelen naar Wereldkanjers. Deze WO-methode voor het lager onderwijs wordt uitgebreid met een sterk actua-aanbod, gebaseerd op de sterktes van Open Wereld.  Open Wereld zal niet meer bestaan, aangezien dit concept gebaseerd was op de tijdschriften, die niet meer zullen verschijnen komend schooljaar. Echter zal de expertise van de makers van de stopgezette tijdschriften gebruikt worden om het actua-aanbod bij Wereldkanjers nog beter te maken. 

Op 7 maart (om 19u) organiseren we een webinar waar je in primeur alle details over dit nieuwe WO-aanbod krijgt en alles hoort over de aantrekkelijke omruilvoorwaarden. Inschrijven kan via deze link. Na inschrijving kan je de webinar ook automatisch herbekijken op een later tijdstip. Uiteraard kan je met je vragen ook terecht bij je regioverantwoordelijke.  

 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.