15 augustus 2020

Plantyner in de kijker: Jade de Prins

Testimonial

Jade de Prins, helpdeskmedewerker

Die eerste schooldag, héérlijk


Dat Jade zelf een lerarendiploma én een master in de onderwijswetenschappen op zak heeft, verklapt haar passie voor het onderwijs. “Ik ging zelf altijd enorm graag naar school”, vertelt Jade. “Die eerste schooldag vond ik héérlijk. Nieuwe leerkrachten, nieuwe klassen, nieuwe boeken. Ik vond het gewoon zo leuk om nieuwe dingen te leren. Ik vind het dan ook fijn om leerkrachten en leerlingen te begeleiden in onze digitale platformen.” 

Eerste hulplijn bij Scoodle


“Mijn werkdag vult zich met vragen over Scoodle en onze andere platformen. Denk aan een leerkracht die klassen wilt aanmaken, een leerling die vastloopt bij het oplossen van een oefening, een ontbrekend document… Begripvol en behulpzaam zoek ik naar een oplossing. Een inhoudelijk probleem dat ik niet zelf kan oplossen, geef ik meteen door aan de uitgever. Bij een technisch probleem contacteer ik het IT-team. Nadien bezorgen we de leerkracht of leerling uiteraard een antwoord.”

Scoodle, eeuwig vernieuwend 


“De afgelopen 4 jaar heb ik Scoodle zien evolueren van een ondersteunend platform voor leerkrachten naar een leerplatform dat een grote meerwaarde is voor leerkrachten én het leerproces van leerlingen ondersteunt. Geregeld komen er nieuwe functionaliteiten bij en wordt er geluisterd naar wat leerkrachten en leerlingen nodig hebben. Ook mijn collega’s en ik blijven up-to-date én bezig, want elk jaar vernieuwen we onze handleidingen en supportsite en geven we verschillende webinars om leerkrachten met Scoodle op weg te helpen.”

Fijne babbels 


“Wat ik heel erg fijn vind ik aan mijn job bij Plantyn zijn de babbeltjes met mijn sympathieke collega’s. Die ga ik jammer genoeg ook de komende maanden waarschijnlijk moeten missen, met het verplichte thuiswerken. Gelukkig zijn de leerkrachten en leerlingen ook fijne gesprekspartners! Dat we onze tijd kunnen nemen om hun probleem echt te begrijpen en een gepaste oplossing te zoeken, helpt daarbij."