SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerling?

De blended leeroplossingen van Plantyn bestaan uit een weloverwogen mix van papier en digitaal. Zo bereik jij met jouw leerlingen het hoogste leerrendement.

Naast een sterk aanbod op papier, hebben we bij Antropia een sterk digitaal aanbod op Scoodle. Dat bestaat voor de leerling o.m. uit:

  • E-book
  • Digitale leerpaden
  • Interactieve oefeningen: voorkennistest, Test jezelf en herhalingsoefeningen
  • Een woordenlijst met vaktaal
  • Flashcards om vaktaal in te oefenen

Gerelateerde artikelen

ALGEMEEN - Wat is een blended leeroplossing?ALGEMEEN - Waarom zou ik voor de 3de graad kiezen voor een nieuwe leeroplossing van Plantyn?DOELGROEP - Voor welke richtingen en vakken is Antropia bedoeld?AANBOD - Wat is de uitgavevorm van Antropia 5 en 6?AANBOD - Voor hoeveel lestijden zijn de verschillende Antropia-leeroplossingen ontwikkeld? AANBOD - Waarom zou je voor de verschillende vakken kiezen voor Antropia? AANBOD - Is er een syllabus voor zij-instromers in het 5de jaar?INHOUD - Op welke doelen is Antropia afgestemd? INHOUD - Wat zijn de verschillen tussen Antropia voor de 2de en de 3de graad? INHOUD - Wat is er veranderd in Antropia (3de graad) ten opzichte van Socius? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerkracht?