Veelgestelde vragen: Webshop

Indien u als particulier een bestelling wenst te plaatsen, kan u dit het beste doen via onze webshop. Hieronder vindt u antwoorden op onze meest gestelde vragen.

 

  • Hoe maak ik een account aan op de webshop?

Ga naar onze webshop klik rechtsboven op 'Inloggen' en vervolgens op 'Account aanmaken'. Kies het juiste profiel en doorloop alle stappen om uw registratie af te ronden. Daarna ontvangt u een e-mail om uw account te bevestigen. Vanaf dat moment kunt u inloggen op onze website.

 

  • Hoe kan ik inloggen op de webshop na registratie?

Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u altijd inloggen op onze webshop met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u heeft gekozen. Indien u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan onderaan op ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de stappen.

 

  • Hoe kan ik een bestelling plaatsen via de webshop?

Kies de passende categorie om het gewenste segment te zien. U kunt linksboven het vak, de methode en eventuele filteropties selecteren. Of zoek direct via de zoekbalk naar het juiste product op basis van vak, methode of ISBN.

Selecteer de juiste aantallen en voeg ze toe aan uw winkelmandje. Controleer alle gegevens en kies de gewenste betaalmethode om uw bestelling af te ronden.

Bent u een school of boekhandelaar? Als school of boekhandelaar kunt u via de webshop geen factuurreferentie of uitgestelde leverdatum selecteren. We adviseren u daarom om uw bestelling altijd via onze online catalogus te plaatsen.

 

  • Hoe bestel ik een beoordelingsexemplaar via de webshop? 

In de webshop is het uitsluitend mogelijk voor leerkrachten om een beoordelingsexemplaar te bestellen met 50% korting. Als u geen leerkracht bent, is het niet mogelijk om van deze optie gebruik te maken.

Om een bestelling voor een beoordelingsexemplaar te plaatsen, dient u altijd ingelogd te zijn op onze webshop. De optie 'beoordelingsexemplaar' zal dan zichtbaar zijn op productniveau, samen met de productbeschrijving en productspecificaties.

Let op:

    • deze optie is niet beschikbaar voor alle materialen. Als de optie 'beoordelingsexemplaar' niet zichtbaar is op productniveau, is het niet mogelijk om een beoordelingsexemplaar van dit product te bestellen.
    • Je kan maximaal 2 exemplaren per titel bestellen

 

  • Hoe ontvang ik mijn factuur na het plaatsen van een bestelling? 

Ongeveer een uur na de plaatsing van uw bestelling, ontvangt u een bevestigingsmail met alle relevante informatie, inclusief details over uw bestelling. U ontvangt de definitieve factuur zodra de materialen zijn ontvangen. Alle facturen worden digitaal bezorgd voor uw gemak. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de facturatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected].

 

  • Hoe worden de bestelde materialen geleverd? 

Bij Plantyn worden de beschikbare materialen altijd samen verzonden. Dit betekent dat u één zending ontvangt met de bestelde materialen die op dat moment beschikbaar zijn.

Indien één of meerdere items nog niet beschikbaar zijn vanwege bijvoorbeeld een latere publicatiedatum, worden de ontbrekende items nagestuurd zodra ze beschikbaar zijn.

 

 

Voor verdere vragen of specifieke situaties raden we aan om via ons online contactformulier contact op te nemen met onze klantenservice.