ALGEMEEN - Wat is een blended leeroplossing?

Blended leeroplossingen bestaan uit een weloverwogen mix van papier en digitaal, altijd met leerefficiëntie voor ogen. Zo bereik jij met jouw leerlingen het hoogste leerrendement.

Daarnaast bestaat het ‘blended leren’ uit een variatie van verschillende werkvormen en groeperingsvormen (klassikaal, groep of individueel), thuis en in de klas, online en offline. Ook hier baseren we ons bij de uitwerking op didactische principes die hun leereffect bewezen hebben.

Gerelateerde artikelen

ALGEMEEN - Waarom zou ik voor de 3de graad kiezen voor een nieuwe leeroplossing van Plantyn?DOELGROEP - Voor welke richtingen is WACO geschikt?AANBOD - Wat is de uitgavevorm van WACO voor de 3de graad? AANBOD - Waarin verschilt het aanbod van WACO voor de 3de graad t.o.v. dat van de 2de graad? AANBOD - Waaruit bestaat het aanbod voor evaluatie? AANBOD - Wordt er een jaarplan voorzien bij WACO?  INHOUD - Op welke doelen is WACO afgestemd? INHOUD - Wat vinden leerlingen in het vademecum?  INHOUD - Hoe worden de STEM-doelstellingen gerealiseerd in WACO? INHOUD - Hoe zorgen we voor een duidelijke leerlijn tussen wiskunde en wetenschappen?  INHOUD - Zijn er voldoende oefenkansen voorzien in WACO op verschillende niveaus?  INHOUD - Hoe houdt WACO rekening met de voorkennis uit de voorgaande jaren?   SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod van WACO?