AANBOD - Voor hoeveel lestijden zijn de verschillende Antropia-leeroplossingen ontwikkeld?

  • Voor Sociale en gedragswetenschappen is de leeroplossing afgestemd op 10 graaduren (5 + 5) voor Humane wetenschappen en 14 graaduren (7 + 7) voor Welzijnswetenschappen.
  • Voor Filosofie is de leeroplossing afgestemd we op 4 graaduren (2 + 2) voor zowel Humane wetenschappen als Welzijnswetenschappen.
  • Voor Kunstbeschouwing is de leeroplossing afgestemd op 2 à 3 graaduren (1 + 2?).

Gerelateerde artikelen

ALGEMEEN - Wat is een blended leeroplossing?ALGEMEEN - Waarom zou ik voor de 3de graad kiezen voor een nieuwe leeroplossing van Plantyn?DOELGROEP - Voor welke richtingen en vakken is Antropia bedoeld?AANBOD - Wat is de uitgavevorm van Antropia 5 en 6?AANBOD - Waarom zou je voor de verschillende vakken kiezen voor Antropia? AANBOD - Is er een syllabus voor zij-instromers in het 5de jaar?INHOUD - Op welke doelen is Antropia afgestemd? INHOUD - Wat zijn de verschillen tussen Antropia voor de 2de en de 3de graad? INHOUD - Wat is er veranderd in Antropia (3de graad) ten opzichte van Socius? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerkracht? SCOODLE - Waaruit bestaat het digitaal aanbod voor de leerling?