3 november 2021

Auteur aan het woord: Nancy Let's Connect

Secundair Onderwijs

Auteur aan het woord: Nancy Let's Connect

Nancy maakte al jaren eigen materiaal voor haar Engelse lessen. Waarom zou ze dat talent dan niet inzetten voor een methode van Plantyn? Da’s exact wat ze deed het voorbije jaar, waarin ze meewerkte aan Let’s Connect.

Als eerste op de agenda stond een brainstorm om de onderwerpen te selecteren, om vervolgens de volledige puzzel te leggen die Let’s Connect heet. Ze kon daarbij rekenen op de steun, hulp, feedback en tips van een ervaren auteursteam. “Ik voelde me vanaf de eerste dag welkom”, vertelt Nancy.

Naast de warme sfeer, waren ook de vrijheid om zelf haar uren te bepalen en het mooie eindresultaat de grootste pluspunten voor Nancy. Je naam op een lesmethode zien staan is een unieke ervaring die ze iedereen kan aanraden.

Sinds ze zich als auteur van Plantyn heeft ondergedompeld in een nieuwe wereld, voelt ze dat ze didactisch sterker in haar schoenen staat op school. Ook dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Wat van Let’s Connect zo’n goede methode maakt? “Alles vormt één verhaal en elk nieuw aspect sluit op het vorige aan”, verklapt Nancy. Zo houd je de leerlingen betrokken en geïnteresseerd. Ook de visuele afwerking en de maatschappelijk actuele thema’s zijn helemaal op maat van de jongeren in de klas. Resultaat? You will connect!

Ook auteur worden bij Plantyn? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Word auteur bij Plantyn