20 oktober 2021

Auteur aan het woord - Fien LEF!

Secundair Onderwijs

Auteur aan het woord - Fien LEF!

In het auteursteam voor ‘LEF! Zorg en welzijn’ zit een lefgozer als Fien zeker op haar plaats. Met haar eigen ervaring in het beroepsonderwijs vormt ze een grote meerwaarde om deze methode voor de arbeidsmarktfinaliteit tot een succes te maken. Ontdek hier hoe zij dit avontuur ervaart.

Toetsen en taken opstellen, bundeltjes maken … Fien deed het al op jonge leeftijd. Het was dan ook geen verrassing dat ze later een lerarenopleiding zou volgen. Ook auteur worden bij Plantyn stond al even op haar bucketlist voor ze haar schouders onder LEF! zette. Dat haar medeauteurs even gepassioneerd waren door zorg en welzijn als zij, gaf een nog grotere boost aan haar motivatie. Hun verschillende visies zorgden samen voor een uitgebreid en krachtig concept.

Wat LEF! dan zo speciaal maakt? In de eerste plaats de herkenbare en realistische casussen. Verder is de methode op maat van elke leerkracht, zodat zij kunnen kiezen tussen een geïntegreerde en een minder geïntegreerde aanpak. Last but not least is LEF! een heel volledig pakket, inclusief projecten, zorgfiches en naslagwerken. Fien verwacht dat de methode niet alleen bij de leerlingen, maar ook bij leerkrachten een schot in de roos zal zijn. Ze kan dan ook niet wachten om het eindresultaat in handen te krijgen.

Wil jij ook auteur worden bij Plantyn? Neem dan snel contact met ons op!

Word auteur bij Plantyn