Online Zomerschool

Gebruik jij een Kanjermethode of start je er in september mee? Dan is de gratis Online Zomerschool jouw ideale voorbereiding of opfrissing!

Schrijf je snel in voor één of meerdere online cursussen voor De Taalkanjers, De Taalkanjers Spelling, De Wiskanjers en Wereldkanjers.

 • Per leerjaar info over de Kanjermethodes van Plantyn
 • Tips & tricks van auteurs & collega-leerkrachten
 • Meer uitleg over de digitale ondersteuning (Scoodle en Scoodle Play)
 • Een uitgebreid antwoord op al je vragen
 • Info op maat voor zorgleerkrachten in aparte cursussen

Ik schrijf me in
Schrijf je in voor 10u en start dezelfde dag nog met je online cursus! Indien je je later inschrijft, dan krijg je de volgende werkdag toegang.

Ondervind je inlogproblemen? Laat het ons weten via basisonderwijs@plantyn.com.

Aan de slag met je nieuwe Kanjermethode!

Schrijf je nu in voor de Online Zomerschool van De Taalkanjers Taal, De Taalkanjers Spelling, De Wiskanjers en/of Wereldkanjers

 • Handige tips & tricks per leerjaar
  In de online cursus overlopen we per leerjaar of per  graad de eerste lessen. Een ervaren collega-leerkracht, die al met de methode werkt, geeft je handige tips en inspiratie. Zo weet je perfect hoe je de handleiding en het werkboek moet gebruiken.
   
 • Zorg op maat
  Voor taal en wiskunde zijn er cursussen volledig op maat van de zorgcoördinator. Hier gaan we dieper in op het beschikbare remediërings- en differentiatiemateriaal voor taal, spelling en wiskunde en het zorgmateriaal voor leerlingen met een leervoorsprong (Twist).
   
 • Scoodle en Scoodle Play
  In elke cursus overlopen we op maat van de methode onze digitale ondersteuning. Je leert alle mogelijkheden van Scoodle en alle voordelen van Scoodle Play kennen. Hoe kan ik taken en toetsen inplannen? Hoe geef ik feedback aan mijn leerlingen?
   

Bovendien ontdek je ook meer over de visie, de structuur, de materialen, ... Kortom, na de Online Zomerschool weet je perfect hoe je aan de slag kan gaan met je nieuwe Kanjermethode!

Inschrijven Zomerschool Plantyn

 

Zomerschool Plantyn

 
 
 
 
 

Praktische info

We dompelen je onder in de wondere wereld van de Kanjers, ideaal om zonder zorgen aan de slag te gaan met je nieuwe methode(s). 

 • Hoe?
  Leuke, leerrijke en interessante online cursussen bereiden je optimaal voor. Voor De Taalkanjers Taal en De Wiskanjers zijn er cursussen per leerjaar, voor De Taalkanjers Spelling is er één cursus van leerjaar 1 t.e.m. 6 en voor Wereldkanjers zijn er cursussen per graad. Bovendien zijn er ook aparte cursussen over ons uitgebreid zorgaanbod voor taal en wiskunde.
   
 • Waar?
  Voor de Online Zomerschool moet jij je niet verplaatsen, je volgt de online cursus eenvoudig op je eigen laptop of computer. Doe je dit achter je bureau? Of op een stoel in de tuin, genietend van de zon? Aan jou de keuze!
   
 • Wanneer?
  Vanaf 24 augustus 2020 is de Online Zomerschool beschikbaar. Schrijf je in voor 10 u en start dezelfde dag nog met je cursus. Wist je trouwens dat de filmpjes gedurende het hele eerste semester beschikbaar blijven?
   

Ondervind je inlogproblemen? Laat het ons weten via basisonderwijs@plantyn.com.