Home   Blijf op de hoogte via onze blog     Plantyn is opnieuw een Great Place to Work®

21 februari 2022

Plantyn is opnieuw een Great Place to Work®

Uitgeverij Plantyn

Plantyn is opnieuw een Great Place to Work®

Al meer dan 70 jaar bouwt Plantyn aan het onderwijs van morgen én aan een fijne werkplek. En daardoor kwamen we in 2020 al op de radar van Great Place to Work®. Hun missie is: een betere wereld bouwen door bedrijven te helpen een goede werkplek te worden. En weet je wat … ze erkenden onze organisatie ook dit jaar weer officieel als een geweldige werkgever!

Natuurlijk kregen we die prijs niet zomaar. Aan de basis van de bekroning ligt een serieuze enquête van 60 vragen die elke collega moet invullen. Vragen over eerlijk behandeld worden, ongeacht gender, afkomst, geaardheid of leeftijd. Over vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgen, jezelf kunnen zijn, je nuttig en veilig voelen … De gemiddelde score? Tachtig procent! Da’s een dikke 8/10! En – als we even mogen stoefen – er waren ook vragen die van iedereen een 10/10 kregen.


Kortom: mooie resultaten voor een fantastische werkplek, en dat al voor het derde jaar op rij! Natuurlijk houden we het hier niet bij. We gaan er alles aan doen om ons rapport nóg beter te krijgen en voor elke werknemer de ‘perfect place to work’ te worden. Want ook ons motto – ‘Leer. Leef. Beleef.’ – kent elke Plantyner. We waken over het groepsgevoel, het welzijn op het werk, de persoonlijke ontwikkeling en de maatschappelijke impact van onze Plantyners. 

Wil je zien waarom het bij Plantyn zo fijn werken is? Vorig jaar maakten we een toffe video om onze titel van Great Place to Work® te vieren.