Video: ontdek het unieke oefenplatform

Auteurs gezocht

Wie wiskunde zegt, denkt automatisch aan Plantyn. Al decennialang zorgen onze auteurs voor wiskundemethodes op het juiste niveau voor elke leerling. Ook de volgende jaren blijven we hiervoor gaan en daar kan jij mee voor zorgen! We zoeken nieuwe medewerkers om onze auteurteams van Delta Top, Level en Delta Nova te ondersteunen.  

  1. Ondersteunend auteur voor al onze methodes: je bent een kei in het bedenken van uitdagende oefeningen, originele toetsvragen of creatieve hersenbrekers. Je hebt ruimte om een beperkt aantal uren per maand te werken aan een afgelijnd takenpakket. Dat kan gaan van het schrijven van didactische tips voor de handleiding tot het ontwikkelen van extra oefeningen. 
     
  2. Auteur bij een van onze methodes: jouw lessen staan er van begin tot einde. Je bent een sterk conceptueel denker en houdt van een duidelijke structuur in je lessen. Je weet wat werkt bij elk type leerling. Je wil je engageren voor het schrijven en nalezen van enkele hoofdstukken voor het tweede jaar A-stroom.
     

Interesse? Mail als de bliksem naar wiskunde@plantyn.com.