Home     Bereikbaarheid

Welkom bij Plantyn

Bereikbaarheid

Vlot met het openbaar vervoer, de fiets of met de auto

resource-not-found
 • Met de trein

Het treinstation van Antwerpen Berchem ligt op ongeveer 500 meter wandelen van ons kantoor. Je verlaat het station via de achteruitgang (Posthoflei) en wandelt naar links over de Posthofbrug. Na ongeveer 500 meter ziet u onze kantoren aan de rechterkant.

 • Met de bus of tram

Ook met de bus of tram zijn onze kantoren vlot bereikbaar. Voor ons kantoor is er een bushalte van lijnen 90, 91 en 92. Aan het station van Berchem bevinden zich nog veel meer tram -en bushaltes.

resource-not-found
Met de fiets
 • Ook met de fiets is Plantyn prima bereikbaar: onze kantoren bevinden zich langs de fietsostrade tussen Antwerpen en Mechelen. In de buurt zijn overal brede en veilige fietspaden aanwezig. Het volledige fietsnetwerk en fietsroutes van Antwerpen vind je hier.

 • Als bezoeker kan je je fiets wegzetten juist voor onze ingang. Dichtbij vind je ook een stalling met Velo-fietsen die door de stad Antwerpen ter beschikking worden gesteld.

Met de auto
 • Als je naar ons kantoor in Berchem komt, weet dan dat daar geen parking voor auto’s van bezoekers is voorzien. Wil je toch met de wagen tot bij ons komen dan kan je gebruikmaken van volgende parkeergelegenheden:
  In de omliggende straten: betalend parkeren in roze zone
  - Van maandag tot en met zaterdag van 9 tot 19 uur
  - Maximaal 10 uur parkeren
  - 2 uur gratis + 0,70 euro voor elk volgend uur
  - De eerste 2 uur gratis parkeren gelden één keer per dag per nummerplaat en zonecode.
  - Een dagticket kost 3,50 euro.
  - Let op: ook voor gratis parkeertijd moet je een parkeersessie starten aan de automaat, via sms of app.
  Heb je minder dan 2 uur parkeertijd nodig? Vergeet dan niet om via sms en app de gratis parkeersessie stop te zetten, anders loopt de sessie automatisch verder en wordt 0,70 euro per uur aangerekend.

 • Q-park Berchem Station
  - Adres: Burgemeester E. Ryckaertsplein 2, 2600 Berchem
  - 24/7 open