Een abonnement/lerarenkit stopzetten

Het spijt ons te horen dat je geen gebruik meer wilt maken van het digitale materiaal. Voor extra informatie staat je regioverantwoordelijke klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Op welke manier kan ik mijn lerarenkit stopzetten?

U kunt de stopzetting van uw abonnement schriftelijk doorgeven door ons online contactformulier in te vullen. Vergeet niet de volgende informatie te verstrekken:

  • Indien u recent een factuur van de lerarenkit hebt ontvangen:
    bezorg ons uw factuurnummer en de specifieke omschrijving van de lerarenkit die u wilt stopzetten.
  • Indien u geen factuurnummer bij de hand hebt:
    bezorg ons de activatiecode of het ordernummer van de lerarenkit. Indien er meerdere lerarenkits in het order zijn opgenomen, ontvangen we ook hier graag een specifieke omschrijving van de lerarenkit die u wilt stopzetten.

Na ontvangst van uw aanvraag gaan we hiermee aan de slag. Houd er rekening mee dat tijdens piekperiodes, zoals aan het begin en het einde van het schooljaar, de verwerkingstijd van uw vraag kan oplopen. Informeer ons daarom tijdig om te voorkomen dat u in september nog een factuur ontvangt bij de jaarlijkse automatische hernieuwing.

Voor verdere vragen of specifieke situaties raden we aan om via ons online contactformulier contact op te nemen met onze klantenservice.