In het kort

Met Curieuzeneuzen heb je de garantie dat de leerplandoelen behandeld worden én de luxe van 12 open lesweken.

Deze weken kan je zelf invullen met eigen lessen, uitstappen of andere projecten.
Je hoeft zelfs geen rekening te houden met nog te behalen doelstellingen, omdat deze volledig gedekt worden door het aanbod uit Curieuzeneuzen.

Kortom: feel free & enjoy
Curieuzeneuzen werd uitgewerkt in 6 of 7 thema’s, afgewisseld met 3 cursorische blokken.

Dat geeft voor jou als voordeel dat je gericht leerstof kan aanbieden én deze al doende kan laten gebruiken.
Deze dekken al je leerplandoelen, maar geven je nog een vrije ruimte van 12 open weken per schooljaar.

Geen extra inspanningen. Want dat wil je niet.
Omdat het een hele klus voor jou is om alles zelf uit te werken én omdat het vaak veel is om slaafs een methode te volgen, ontwikkelden wij Curieuzeneuzen voor jou.

Een methode die jou uitdagende thema’s geeft met voldoende ruimte tot eigen inbreng.<p>Bovendien werd alles volledig uitgewerkt en meegeleverd, zodat je geen extra inspanningen meer moet leveren om de lessen te kunnen geven.  Leerplezier staat centraal.

Volledig uitgewerkt op papier en digitaal.

Om het je gemakkelijk te maken, bundelen we alle materialen én een heleboel extra’s in een digitale toolbox: De Lerarenkit

  • Bordboeken, audio, video, kopieerbladen, concordantielijsten, aanpasbare toetsen, … zijn beschikbaar via deze Lerarenkit.
     
  • Bovendien integreert het bordboek al deze files op de juiste plaats én bundelen de methodefiches in Scoodle en iOmniwize keer op keer het juiste materiaal bij de juiste les.

De troeven van Curieuzeneuzen

Kant en klaar uitgewerkt
Ideale mix
Motiverend voor jou
Motiverend voor de kinderen

Curiezeneuzen,
dat geeft pas goesting

Bestel online

We zeggen het niet zelf

Het thema 'frietjes leek me helemaal niet evident... Toch ontdekte ik de vele leerkansen die in het thema aan bod komen. Er is een duidelijke, overzichtelijke en herkenbare structuur gehanteerd?

Hilde Landuyt

Wat me direct opviek was dat de kinderen hier zeker gemotiveerd door zullen zijn. Het wordt op een speelse manier aangebracht, wat zeker het leerplezier zal verhogen...

Stefanie Lefevre